Webshop » Dry aged runds

Dry aged runds

Droog gerijpt rundvlees voor de ultieme smaakbeleving
Blonde d'aquitaine

Blonde d'aquitaine

Runderras uit de regio Auvergne, depatement Cantal, gemeente Salers. De Blonde d'Aquitaine is een vrij jong vleesras (1963) welke is ontstaan in Frankrijk. Het vlees van dit rund ...
€ 36,50
Simmentaler

Simmentaler

De Simmentaler is een oud Zwitsers rundveeras. De voor ons geselecteerde dieren groeien op in de Zuid-Duitse Alpen, eten veel bergkruiden en hebben daarom een karaktiristieke smaak ...
€ 36,50
Belgisch-witblauw

Belgisch-witblauw

Het is mals en sappig dankzij de fijne spiervezels, zeer toegankelijk van smaak en mooi rood van kleur. Het vlees bevat goede vetzuren en slechts 12% vet. Net dit lage vetgehalte i ...
€ 22,90
Ierse

Ierse

€ 37,50
Limousin

Limousin

Het belangrijkste bij France Limousin vlees is echter dat het vlees, door zijn natuurlijke kenmerken, veel minder vet mag zijn dan dat bij ander vlees het geval kan zijn. Dat zit h ...
€ 36,50
Rubbia Galegga

Rubbia Galegga

Het prachtige Iberische rundvlees Rubia Gallega wordt steeds bekender in België. Het vlees heeft een zeer mooie en verfijnde smaak. Een duidelijk kenmerk van dit rundvlees is de su ...
€ 45,95

Voor de echte smaakbeleving moet vlees enkele weken rijpen, bij voorkeur in het been. Dit rijpen gebeurd in onze speciale droge koelcel. In deze cel wordt de luchtvochtigheid (85%), luchtcirculatie en temperatuur voortdurend gecontroleerd. Het rijpingsproces duurt minimaal 21 dagen, hierdoor verdampt het vocht in het vlees tot wel 30% en en de natuurlijke enzymen breken het spierweefsel af.